• Kjøp 2+, -5 % [KODE: 24MS05]

  • Kjøp 3+, -10 % [KODE: 24MS10]

  • Kjøp 5+, -15 % [KODE: 24MS15]

X

Vilkår og betingelser

GENERELL PRESENTASJON

Dette nettstedet administreres av Kledegfint. Kledegfint tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige på dette nettstedet for deg, brukeren, med forbehold om aksept av alle vilkår, betingelser, policyer og merknader som er angitt her.

Du besøker nettstedet vårt og kjøper noe fra oss, du er forpliktet til "Vår tjeneste" og godtar å følge følgende vilkår og betingelser ("Vilkår og betingelser", "Vilkår"), inkludert de ekstra vilkårene og retningslinjene som er nevnt her og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, uten begrensning, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innholdet.

Les disse bruksvilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å overholde disse vilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke tjenestene. Hvis disse vilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene.

Alle nye funksjoner eller verktøy som er lagt til i den nåværende butikken, vil også være underlagt vilkårene. Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene og betingelsene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av endringer utgjør din aksept av disse endringene.

Butikken vår er vert for Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester.

AVSNITT 1 - OPPBEVARINGSBETINGELSER ONLINE

Ved å godta disse vilkårene, anser du at du er minst myndighetsalderen i din stat eller din provins der du er bosatt, eller at du er myndighetsalder i din stat eller provinsen din og du har gitt oss ditt samtykke til å tillate eventuelle avhengige du bruker på dette nettstedet.
Du kan ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller uautorisert formål, og du kan heller ikke, når du bruker Tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).
Du må ikke overføre ormer eller virus eller destruktive koder.

Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

AVSNITT 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenester til noen, uansett grunn, når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (unntatt kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og innebærer (a) overføring over forskjellige nettverk; og (b) modifikasjoner i samsvar med de tekniske kravene til nettverk eller tilkoblingsenheter. Kredittkortinformasjon krypteres alltid under nettverksoverføring.

Du godtar ikke å reprodusere, kopiere, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom.

Titlene som brukes i denne avtalen er bare inkludert for å gjøre det lettere og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.


AVSNITT 3 - NØYAKTIGHET, FULLFØRING OG TID FOR INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke brukes på eller brukes som eneste grunnlag for beslutningstaking uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller tidligere informasjonskilder. Enhver avhengighet av materialene på dette nettstedet er på egen risiko.
Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

 

AVSNITT 4 - TJENESTEENDRING OG PRISER

Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avvikle tjenesten (eller deler av eller innhold derav) uten varsel når som helst.

Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjoner eller avbrudd i tjenesten.

AVSNITT 5 - VARER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan returneres eller byttes bare i samsvar med vår returpolicy.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger og bilder av produktene våre som vises i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at dataskjermbildet ditt i noen farger er riktig.
Vi forbeholder oss retten, men vi er ikke forpliktet til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel etter vårt skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på et produkt eller en tjeneste som tilbys på dette nettstedet er ugyldig, hvis det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

AVSNITT 6 - Nøyaktighet i regnskapsinformasjon og regnskapsinformasjon

Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter vårt skjønn, begrense eller kansellere mengdene som er kjøpt per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert på eller under samme kundekonto, kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. Hvis vi gjør en endring eller kansellerer en bestilling, kan vi prøve å informere deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret du oppga da du bestilte. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vår mening ser ut til å være plassert av forhandlere eller distributører.
Du samtykker i å gi fullstendige, nøyaktige og korrekte shopping- og kontodata for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du godtar å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen, kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjoner og kontakte deg etter behov.

For mer informasjon, se Returpolicy.

 

AVSNITT 7 - VALGFRIE VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke overvåker eller har noen kontroll eller innspill over.
Du anerkjenner og godtar at vi tilbyr tilgang til slike verktøy "som det er" og "som tilgjengelig" uten garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen påtegning. Vi er ikke ansvarlige for bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.Enhver bruk av deg av de valgfrie verktøyene som tilbys gjennom nettstedet, er helt på egen risiko og skjønn, og du må sørge for at du er kjent med og godtar vilkårene om at verktøyene leveres av relevante tredjepartsleverandører.
Vi kan også tilby nye tjenester og / eller funksjoner på nettstedet i fremtiden (inkludert lansering av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester vil også være underlagt disse vilkårene.

AVSNITT 8 - TREDJEPARTSLENKER

Visse innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige gjennom vår tjeneste, kan inneholde materiale fra tredjeparter.
Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for undersøkelse eller evaluering av innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og har ikke noe ansvar eller ansvar for tredjepartsmateriell eller - sider eller for annet tredjepartsmateriell, - produkter eller -tjenester.Vi er ikke ansvarlige for skader eller tap knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Gjennomgå policyene og fremgangsmåten til tredjeparter nøye, og sørg for at du forstår dem før du deltar i en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparter.

AVSNITT 9 - BRUKERKOMMENTARER OG TILBAKEMELDING

Hvis du på vår forespørsel sender inn spesifikke bidrag (f.eks. Konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss, kan du sende kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, per post eller ellers (samlet, "kommentarer"), godtar du at vi når som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke i hvilket som helst medium eventuelle kommentarer du sender til oss. . Vi er og er ikke forpliktet til (1) å holde noen kommentarer konfidensielle; (2) betale kompensasjon for eventuelle observasjoner; eller (3) svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn bestemmer, er ulovlige, støtende, truende, ærekrenkende, pornografiske, uanstendige eller på annen måte motstandsdyktige eller krenker den intellektuelle eiendommen til noen part eller vilkår og betingelser.
Du samtykker i at kommentarene dine ikke krenker noen tredjeparts rettigheter, inkludert copyright, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller proprietære rettigheter. Du godtar også at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller ulovlig, krenkende eller uanstendig materiale eller inneholde noe datavirus eller annen skadelig programvare som kan påvirke driften av tjenesten eller noe relatert nettsted på noen måte. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen annen enn deg selv, eller villede oss eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer og nøyaktighet. Vi påtar oss ikke noe ansvar, og vi tar ikke noe ansvar for eventuelle kommentarer lagt ut av deg eller noen tredjepart.

AVSNITT 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Utlevering av din personlige informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy.

 

AVSNITT 11 - FEIL OG UTSLIPP

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som er relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfrakt, transittid og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette feil, unøyaktigheter eller mangler og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon på tjenesten eller et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten varsel (inkludert etter at du har sendt kommandoen).
Vi forplikter oss ikke til å oppdatere, endre eller avklare informasjonen i tjenesten eller på noe nettsted, inkludert, uten begrensning, prisinformasjon, unntatt som loven krever. Ingen oppdatert dato brukt innen Tjenesten eller på et tilknyttet nettsted skal spesifiseres for å indikere at all informasjon i Tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene, kan du ikke bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til noe ulovlig formål; (b) kreve at andre personer utfører eller deltar i ulovlige handlinger; (c) bryter lokale internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller ordinanser; (d) krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) trakassering, misbruk, fornærmelse, skade, ærekrenkelse, baktalelse, fortvilelse, skremsel eller diskriminering på grunn av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning; (f) sende inn falske eller villedende opplysninger; (g) laste opp eller overføre virus eller annen skadelig kode som vil bli eller kan brukes på noen måte som påvirker funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller ethvert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) samle inn eller spore andres personlige opplysninger; (i) spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, crawl eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et tilknyttet nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted i strid med forbudt bruk.

AVSNITT 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke at din bruk av tjenesten vår vil være uforstyrret, betimelig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene oppnådd ved bruk av tjenesten vil være riktige eller pålitelige.
Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller kansellere tjenesten når som helst uten varsel.
Du godtar uttrykkelig at din bruk eller manglende evne til å bruke tjenesten er ditt eget ansvar. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert gjennom tjenesten leveres (med mindre det er uttrykkelig oppgitt for oss) "som det er" og "tilgjengelig" for din bruk, uten representasjon, garanti eller tilstand av noe slag, som standard, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, kommersiell kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.
Under ingen omstendigheter skal du inspirere oss, vil direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, byråer, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldig hendelse, straff, skader av noe slag, inkludert men ikke begrenset til tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller andre lignende skader, enten det er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), ansvarsbruk av tjenester eller produkter som er kjøpt gjennom tjenesten eller ethvert annet krav på noen måte relatert til din bruk av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i noe innhold, eller tap eller skade av noe slag påført som et resultat av bruk tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er lastet opp, overført eller på annen måte lagt gjennom tjenesten, selv om tjenesten anbefaler det. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for sekundære eller tilfeldige skader, er vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner begrenset til det maksimale omfang loven tillater.

AVSNITT 14 - KONKLUSJON

Partenes forpliktelser, båret før datoen for oppsigelsen, skal forbli i kraft på tidspunktet for opphør av denne avtalen for alle formål. Disse bruksvilkårene er bare gyldige hvis og til de avsluttes av enten deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse vilkårene ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre eller når du slutter å bruke nettstedet vårt. Hvis du etter vår mening mislykkes eller mistenker at du ikke har overholdt noen vilkår eller bestemmelser i disse vilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil være ansvarlig for alle skyldige beløp inkludert datoen av oppsigelse; og / eller som et resultat kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller noen del av dem).

AVSNITT 15 - AVTALE ALLTID

Unnlatelse av å overholde eller utøve noen rett eller levering av disse tjenestevilkårene utgjør ikke et frafall av denne retten.
Disse vilkårene, samt alle driftsregler som er publisert av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med tjenesten, utgjør hele avtalen din og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter tidligere avtaler, kommunikasjoner og forslag. eller moderne, muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av vilkårene).
Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene og betingelsene vil ikke bli tolket med hensyn til den utarbeidende parten.

AVSNITT 16 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅRENE

Du kan når som helst se gjennom den siste versjonen av vilkårene på denne siden.
Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og modifikasjoner på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke nettstedet vårt for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter innleggelse av endringer i disse vilkårene og betingelsene utgjør din aksept av disse endringene.

AVSNITT 17 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om vilkårene skal sendes til oss

customer@kledegfint.no