• Kjøp 2+, -5 % [KODE: 24MS05]

  • Kjøp 3+, -10 % [KODE: 24MS10]

  • Kjøp 5+, -15 % [KODE: 24MS15]

X

Kjøp med tillit

Standard industrielle brannmurer

Kledegfints servere er beskyttet av sikre brannmurer - datamaskiner for kommunikasjonsadministrasjon spesielt designet for å holde informasjonen sikker og utilgjengelig for andre Internett-brukere. Du er helt trygg når du handler på Kledegfint fordi:

  • vi jobber for å beskytte sikkerheten til informasjonen din under overføring ved å bruke Secure Sockets Layer (SSL) -programvare, som krypterer informasjonen du oppgir.
  • vi avslører bare de fire siste sifrene i kredittkortnumrene dine når du bekrefter en bestilling. Selvfølgelig sender vi hele kredittkortnummeret til riktig kredittkortselskap under ordrebehandlingen.
  • det er viktig å beskytte deg mot uautorisert tilgang til passordet og datamaskinen. Husk å logge av når du er ferdig med å bruke en delt datamaskin.

Garantert garanti for Kledegfint-butikken - beskyttelse mot kredittkortsvindel:

Å handle på Kledegfint er trygt. Hvert kredittkortkjøp er dekket av vår sikkerhetsgaranti.

Oppbevares trygt og sikkert:

Kledegfint er stolt av en trygg og sikker online shoppingopplevelse.

Vi forstår at sikkerheten til din personlige informasjon er ekstremt viktig for deg. Vi bruker et bredt spekter av elektroniske og fysiske sikkerhetstiltak og enheter for å beskytte dine personlige data og kredittkortinformasjon mot uautorisert tilgang.

Transportforsikringsdekning:

Å være et kundesentrert selskap, sørger vi ikke bare for betaling, men vi forsikrer også våre kunder. Denne forsikringsplanen er levert av Kledegfint og det globale forsikringsselskapet PICC, eventuell tapt forsendelse eller skade under transport, vil du få full beskyttelse. Uansett problemet hos Kledegfint, pengene dine er trygge.