• Kjøp 2+, -5 % [KODE: 24MS05]

  • Kjøp 3+, -10 % [KODE: 24MS10]

  • Kjøp 5+, -15 % [KODE: 24MS15]

X

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Er det noen valutakurser?

Alle våre transaksjoner er i kr. Hvis kredittkortet ditt er basert i en annen valuta, vil ordresummen din beregnes i henhold til den daglige valutakursen på datoen kortutstederen behandler transaksjonen.

Flere muligheter for et bedre liv

Kledegfint er en Norge online distributør, med rimelige produkter for enhver hobby og livsstil. Oppussing, elektronikk, mote og skjønnhet: tilgjengelig Norge til uslåelige priser. For praktisk shopping og daglig sparing, gjør Kledegfint til en del av livet ditt i dag!

Høy kvalitet med Norge standarder

Hvert Kledegfint-produkt gjennomgår en omfattende test- og kvalitetskontrollprosedyre for å sikre at hver kjøpte vare oppfyller Norge kvalitetsstandarder. Kledegfint tilbyr bare de beste kvalitetene, og hjelper kunder å handle trygt.

Lave priser direkte fra fabrikkleverandører

Som en Norge onlineforhandler har Kledegfint utviklet langsiktige relasjoner med fabrikker, distributører og lager i hele grossistsamfunnet ved å eliminere unødvendige kostnader og tilby lavest mulige priser til kunder Norge, vi er forpliktet til å levere varer av høy kvalitet til lave priser.

Enkel og trygg netthandel

Med et bredt utvalg av betalingsalternativer tilbyr Kledegfint bekvemmeligheter til kunder Norge. Betalingsalternativer inkluderer Paypal,Klarna,VISA,Master Card,Maestro,American Express,VISA(Electron),Diners Club & Discover. Kledegfint samarbeider med PayPal, som er den sikreste aktøren for netthandel. Vi bruker topp moderne teknologi (for eksempel SSL) for å holde informasjonen din sikker.

Praktisk og vennlig kundeservice

Kledegfint tilbyr utmerket, omfattende kundeservice på hvert trinn. Når du har gjort et kjøp, er kundeservicemedarbeidere alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål via nettstedet vårt. Handle trygt og spar mer med Kledegfint!

Rask levering 

Kledegfint samarbeider med pålitelige Norge logistikk-tjenesteleverandører og leverer Norge. En rekke fraktmetoder betyr at vi har er et praktisk leveringsalternativ for ethvert budsjett.